Video - Geef nooit op: het verhaal van Linda

Anoniem chatten
1 mei 2024

Geef nooit op: het verhaal van Linda

“Op mijn 17e kwam ik erachter dat ik verslaafd was aan wiet, en toen begon ik ook te experimenteren met XTC.” Zo begint het verhaal van Linda. Al op jonge leeftijd komt ze in aanraking met verschillende middelen. Het beïnvloedt haar werkende leven en relaties. In een unieke mini-documentaire vertelt ze openhartig over haar herstelproces.

 Linda heeft bijna alle onderdelen van VNN van dichtbij meegemaakt. Ambulante behandeling, meerdere klinische opnames én enkele heftige terugvalmomenten. Na ruim 10 jaar verschillende vormen van behandeling lukt het haar nu om middelenvrij te blijven. Naast haar eigen wilskracht en doorzettingsvermogen, is VNN voor haar een belangrijke ondersteunende factor geweest.

We vinden het heel bijzonder dat Linda zo graag haar verhaal wilden delen. Deze mini-documentaire laat niet alleen zien hoe veerkrachtig zij zelf geweest is, het geeft ook een mooi beeld van de rol die VNN kan spelen in het herstelproces.


 

Video: Video - Geef nooit op: het verhaal van Linda

Geef nooit op: het verhaal van Linda“Op mijn 17e kwam ik erachter dat ik verslaafd was aan wiet, en toen begon ik ook te experimenteren met XTC.” Zo begint het verhaal van Linda. Al op jonge leeftijd komt ze in aanraking met verschillende middelen. Het beïnvloedt haar werkende leven en relaties. In een unieke mini-documentaire vertelt ze openhartig over haar herstelproces. Linda heeft bi... Een minidocumentaire over het herstelverhaal van Linda.