Meer over middelen

Anoniem chatten

Toptaken

Bijna iedereen krijgt vroeg of laat te maken met alcohol, roken, drugs of gamen. Of je nu ouder, partner, professional of jongere bent.
VNN biedt graag informatie en geeft advies hoe je er het beste mee om kunt gaan.

Voorlichting & Preventie van VNN

Filmpje | 4.32 minuten

In het filmpje vertelt Hadewig Bijsterveld, preventiewerker VNN, wat de afdeling Voorlichting en Preventie van VNN kan betekenen voor professionals, ouders en naasten. 'Wij willen voorkomen dat mensen in de problemen komen door alcohol, drugs en gamen. En hoe eerder je kunt bijsturen, hoe beter!'

Testservice voor uitgaansdrugs

Cocaïne, xtc, en ketamine: het zijn allemaal drugs die door sommige mensen worden gebruikt voor plezier. Het gebruik van drugs is echter nooit zonder risico. Je kunt aan de buitenkant van een pil, poeder of vloeistof niet zien wat de samenstelling of sterkte is. Het is daarom verstandig om het te laten testen voordat je het gebruikt. Dat kan na versoepeling van de coronamaatregelen in Groningen, Leeuwarden en AssenDe testservice is gratis. 

Lees hier meer over onze drugstestservice

Testservice VNN

Filmpje testservice VNN - 1.41 minuten

Drugsgebruik is nooit zonder risico. Je kunt aan de buitenkant van een pil, poeder of vloeistof niet zien wat de samenstelling of sterkte is. Wil je toch gebruiken? Laat je drugs testen bij de testservice van VNN. In het filmpje zie je hoe dat werkt.