Podcast: VNN In Gesprek

Anoniem chatten

Verslavingszorg Noord Nederland presenteert met trots haar podcast: VNN In Gesprek. Elke aflevering gaan onze communicatieadviseurs in gesprek met specialisten uit de eigen organisatie en erbuiten. De podcast is voor mensen die meer willen weten over hoe het lichaam en de hersenen werken en hoe zij daar met anderen over kunnen praten. We praten dus niet alleen over verschillende verslavingen, maar ook over gedrag, menselijke struggles en het vinden van geluk en een gezonde leefstijl.

VNN organiseert al jaren online webinars voor o.a. cliënten, naasten, leraren, en ketenpartners. Sinds 2020 richten we onze webinars meer op zorgprofessionals en ketenpartners en nu met deze podcast hopen we een breder publiek te bereiken. Luisteraars kunnen daarom veel verschillende onderwerpen verwachten, van gezonde leefstijl, tot muziektherapie, tot hoe je om kunt gaan met iemand met een verslaving. De afleveringen zijn te luisteren via ons platformSpotifyGoogle Podcasts en Pocket Casts. Elke maand komt er een nieuwe aflevering online, dus zorg ervoor dat je je abonneert via één van deze kanalen!

Je kunt ook naar VNN In Gesprek luisteren via onderstaande player. 

 

Heb je een interessant verhaal of visie en lijkt het je leuk om in de studio in gesprek met ons te gaan? Stuur dan een mailtje naar communicatie@vnn.nl en wie weet ben je binnenkort ook te horen op onze kanalen.