Verwijzing naar behandeling

Anoniem chatten

Om je hulp te kunnen bieden heeft VNN een verwijzing van je huisarts nodig. Dan vergoedt je zorgverzekeraar de behandeling.

Heb je een verwijsbrief van de huisarts meegekregen? Meld je direct aan voor hulp. Na ontvangst van het formulier neemt VNN contact met je op.

Aanmelden voor hulp

Hoe werkt de aanmelding bij VNN

  1. Contact opnemen
  2. One-off consultation
  3. Sign up for help
  4. VNN calls you to agree on a date for the intake interview
  5. Intake interview at a VNN location
  6. Start treatment

Patiëntenbericht

Heeft je huisarts de verwijsbrief direct aan VNN gestuurd, dan neemt VNN contact met je op voor het maken van een afspraak. Mogelijk heb je dan wel een zogeheten 'patiëntenbericht' van je huisarts ontvangen. Hierop kun je ook lezen dat VNN contact met je op zal nemen.

Aanmelden zonder verwijzing

Wil je je graag aanmelden bij VNN maar vind je het moeilijk om naar je eigen huisarts te stappen voor een verwijzing? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 088 234 34 34. Dan zoeken we samen naar een oplossing!

Wachtlijst voor behandeling

In een overzicht geeft VNN de wachttijden aan van de locaties waar VNN poliklinische zorg levert. De wachttijden van eventuele andere spreekuurlocaties in de regio zijn gelijk aan die van de locatie die afspraken plant voor dat betreffende spreekuur. Zie verder in de wachtlijst
 

Kosten en verzekering

VNN is een specialistische instelling voor de geestelijke gezondheidszorg. De kosten voor behandeling bij VNN zijn wettelijk vastgelegd. De tarieven van VNN zijn gebaseerd op wettelijk vastgestelde tarieven van de Nederlandse Zorgautoriteit. Meer over de kosten voor behandelingen en hoe dit zit met de verzekering kun je op deze pagina lezen

Altijd in de buurt

Zoek je een adres voor informatie, hulpverlening of een kliniek? Kijk dan voor adressen van VNN op de overzichtslijst. VNN heeft locaties in Friesland, Groningen en Drenthe.