Campagnes

Anoniem chatten

Campagnes

VNN is mede-uitvoerder van verschillende landelijke campagnes op het gebied gezonde leefstijl. Leefstijl is één van de belangrijkste speerpunten voor VNN, omdat een gezonde en bewuste leefstijl zorgt voor mentaal en fysiek gezondere mensen. We organiseren onder andere evenementen, pop-up poli's en we helpen de bekendheid van de campagnes te vergroten. Dit doen we in samenwerking met onder andere de drie Noordelijke GGD-en. Op deze pagina vindt u een overzicht van de campagnes.

Campagnemateriaal

Op aanvraag leveren we campagnemateriaal aan onze samenwerkingspartners. Bijvoorbeeld posters en flyers voor de wachtkamer van uw huisartsenpraktijk, of voorbeeldpresentaties om de campagnes binnen uw organisatie onder de aandacht te brengen. Via het bestelformulier kunt u aangeven voor welke campagne(s) u graag materiaal ontvangt. U bent uiteraard vrij om te kiezen op wat voor manier u een campagne onder de aandacht wilt brengen en welke materialen u wel of niet wilt inzetten.

Overzicht

Stoptober

Stoptober betekent 28 dagen niet roken in oktober. Vanaf 2 september begint de landelijke campagne van Stoptober en vanaf 1 oktober begint de 28 dagen niet roken reis.

Je wordt als Stoptober-deelnemer elke dag gesteund en aangemoedigd om het vol te houden middels de gratis Stoptober app, verschillende social mediakanalen, het gratis Stoptober magazine, in het Stoptoberhuis en via Stoptober.tv. Kijk voor meer informatie op Stoptober.nl.

Campagnemateriaal bestellen

IkPas

IkPas is een uitdaging aangaan met jezelf. Je drinkt een maand geen alcohol om eens te kijken wat het met je doet. Je wordt je bewuster van de keuze die je kunt maken om wel of niet te drinken, je doorbreekt je vastgeroeste patronen en alcohol is niet meer vanzelfsprekend. Kijk voor meer informatie op IkPas.nl.

Campagnemateriaal bestellen

Nix18

De site die draait om het maken van de NIX18-afspraak, zodat we samen voorkomen dat jongeren onder de 18 roken en drinken. kijk voor meer informatie op nix18.nl.

Campagnemateriaal bestellen