Adviesgesprek met VNN

Anoniem chatten

Adviesgesprekken bij VNN

Speciaal voor naasten, ouders, jongeren en volwassenen biedt VNN een eenmalig adviesgesprek (soms zijn het meerdere gesprekken). Voor dit gesprek heb je geen verwijsbrief van de huisarts nodig. 

Adviesgesprek voor jongeren
Maak je je zorgen over je alcohol- of drugsgebruik of bijvoorbeeld je gamegedrag? Dan kun je bij VNN een gratis adviesgesprek aanvragen. Wij geven je inzicht in je eigen gedrag en adviseren je hoe je het beste kunt minderen of stoppen. Zo nodig word je begeleid naar zorg.

Je kunt ook kosteloos een afspraak maken met een van onze jongerenhulpverleners. Zij komen naar je toe, luisteren naar je en zoeken samen met jou naar een oplossing!  

Adviesgesprek voor ouders of naasten
Maak je je zorgen over het alcohol- of drugsgebruik van iemand uit je directe omgeving, zoals je partner of kind? Dan kun je bij VNN terecht voor een gratis adviesgesprek. Tijdens zo’n gesprek ontvang je  advies over wat je het beste kunt doen maar ontvang je ook concrete tips over hoe je zelf beter met de verslaving om kunt gaan.

Bel 088 234 34 34 voor het aanvragen van een adviesgesprek of om in contact te komen met een van onze preventiewerkers. Je ouders, vrienden, docent of begeleider kunnen dat ook voor je doen.

Lees ook de ervaringen van Victor en zijn ouders met een adviesgesprek bij VNN. 

Een adviesgesprek over gamen, porno en depressie

Iedereen, vanuit elke hoek van de samenleving, kan VNN bellen voor advies. Een dergelijk adviesgesprek is kosteloos en mag anoniem. Preventiemedewerker Nathaly de Wind vertelt over haar ervaringen. “Ik vind het erg leuk om mensen te adviseren op het gebied van verslaving, drugs, gamen en veel andere onderwerpen, omdat de mensen met wie je te maken krijgt heel gevarieerd zijn. Het kan een arts ...