Contact met VNN

Anoniem chatten

Bellen

Voor algemene vragen, een adviesgesprek of een aanmelding voor hulp kun je tijdens kantooruren bellen. De telefonist verbindt je door met de juiste persoon binnen VNN. Aarzel niet en bel 088 234 34 34.

Aanmelden voor hulp, gespreksgroep of training

Consultatiedienst voor artsen

Huisartsen, bedrijfsartsen, medisch specialisten en paramedici (verloskundigen, psychologen en verpleegkundigen) kunnen 24 uur per dag, 7 dagen in de week, een verslavingsarts consulteren over hun patiënten. Bel 088 234 37 37.

Hulp bij crisis

VNN heeft geen crisisdienst. Als je meent direct hulp nodig te hebben, bel dan de huisarts. De huisarts moet bepalen of je in aanmerking komt voor hulp bij VNN of bij een instelling zoals GGz. In geval van een crisis zie verder Hulp bij crisis voor verwijzers.

Pers

Journalisten kunnen contact opnemen met de afdeling Communicatie of het algemene nummer van VNN voor persvragen, interviews, beeld- of geluidopnames: 088 234 34 34

Vragen van scholieren en studenten

Scholieren en studenten kunnen informatie over drugs, alcohol, gamen, verslaving vinden op onze website. Ook handig voor het maken van een werkstuk. Wij kunnen helaas niet ingaan op alle aanvragen voor interviews, werkbezoeken van studenten en scholieren.

Klachten

Heb je klachten over je behandeling bij VNN? Kijk dan even op onze klachten-pagina. 

Landelijke luisterlijn

Wil je of kan je niet in contact komen met VNN, maar heb je wel behoefte aan een vertrouwelijk gesprek of luisterend oor? Dan kun je terecht bij de Luisterlijn. Dat is een landelijke telefonische hulpdienst.  Bel ze op: 088 0767 000. Het nummer is dag en nacht bereikbaar.

Altijd in de buurt

Zoek je een adres voor informatie, hulpverlening of een kliniek? Kijk dan voor adressen van VNN op de overzichtslijst. VNN heeft locaties in Friesland, Groningen en Drenthe.