Hoe kunnen we je helpen?

Anoniem chatten

Contact

Bellen
Je kunt bellen met algemene vragen, een verzoek voor een adviesgesprek of een aanmelding voor hulp. Aarzel niet en bel 088 234 34 34. Dit nummer is 24 uur per dag bereikbaar (u belt met lokaal tarief). De telefonist verbindt je door met de juiste persoon binnen VNN.

Stel een vraag
Stel je vraag op het online formulier of via de chatservice

Aanmelden voor hulp, gespreksgroep of training

Adres opzoeken
Ben je al in behandeling en wil je iets doorgeven aan je behandelaar of het juiste adres opzoeken? Bij VNN in de buurt staan alle gegevens van de locaties van VNN in Friesland, Groningen en Drenthe. 

Consultatiedienst voor artsen
Huisartsen, bedrijfsartsen en medisch specialisten kunnen 24 uur per dag, 7 dagen in de week, een verslavingsarts consulteren over hun patiënten. Bel 088 234 37 37. In geval van een crisis zie verder Hulp bij crisis voor verwijzers.

Hulp bij crisis
VNN heeft geen crisisdienst. Als je meent direct hulp nodig te hebben, bel dan de huisarts. De huisarts moet bepalen of je in aanmerking komt voor hulp bij VNN of bij een instelling zoals GGz. 

Trek aan de bel
VNN heeft ook een telefonische hulpdienst Trek aan de bel: 7 dagen per week tussen 09.00 uur en 23.00 uur.
Ervaringsdeskundige vrijwilligers, die kennis van en zelf ervaring hebben met verslaving, bemensen de telefoon.
Als je behoefte heeft aan een luisterend oor bij dreigende terugval in gebruik van verslavende middelen.
Bel:  0800  020 27 21

Werken of stagelopen bij VNN?
Bekijk onze vacatures.

Vragen van scholieren en studenten
Scholieren en studenten kunnen informatie over drugs, alcohol, gamen, verslaving vinden op onze website. Ook handig voor het maken van een werkstuk. Wij kunnen helaas niet meer ingaan op aanvragen voor interviews, werkbezoeken, onderzoeken van studenten en scholieren.

Pers
Journalisten kunnen contact opnemen met de afdeling Communicatie of het algemene nummer van VNN 088 234 34 34 voor persvragen, interviews, beeld- of geluidopnames.

Klachten
VNN wil goede en veilige zorg bieden. Ben je ergens ontevreden over, neem dan vooral contact met ons op. Op deze website staat hoe wij omgaan met klachten.

Stel een vraag

Altijd in de buurt

Zoek je een adres voor informatie, hulpverlening of een kliniek? Kijk dan voor adressen van VNN op de overzichtslijst. VNN heeft locaties in Friesland, Groningen en Drenthe.

Kaart noord-nederland