Suzie: Een nieuwe app voor moeilijke momenten

Anoniem chatten

Suzie is een app die mensen helpt als ze het moeilijk hebben, ongewenste prikkels ervaren of trek hebben. De app is voor mensen van alle leeftijden met psychische problemen of een verslaving. Een gratis app die op een praktische manier ondersteunt.

Suzie is er voor iedereen die over een persoonlijk plan wil beschikken om zichzelf in moeilijke situaties te helpen. De app ondersteunt bij het reguleren van heftige emoties, bij het veranderen van gedrag (bijvoorbeeld een terugval in gebruik van alcohol of drugs helpen voorkomen) en het afwenden van een crisis.

Wat biedt Suzie?
Met de app kun je direct naar:

•    je eigen tips om je momenten van spanning door te komen
•    je foto’s, filmpjes en muziek die jezelf selecteert om spanning te verminderen en om in contact te komen met jezelf
•    je contactpersonen die je helpen bij het reguleren van je emoties en gedrag.

Het is mogelijk om 3x per dag een herinnering te ontvangen met de vraag hoe je je voelt.

Hoe werkt de app?
Suzie VNN kun je gratis op je telefoon downloaden via de App Store (voor iPhone) en Google Play Store (voor Android telefoon). Je kunt de app meteen gebruiken. Let op: de app is tijdelijk niet te downloaden via Apple.

Kijk voor meer informatie op SuzieHelpt