Telefonische hulpdienst Trek aan de bel

Anoniem chatten

Trek aan de bel

Heb je vragen over je verslaving of het herstel daarvan?
Zie je het even niet meer zitten?
Ben je bang dat je toch weer gaat gebruiken?


Bel dan de telefonische hulpdienst Trek aan de bel: 0800 020 27 21 Telefonische hulpdienst Trek aan de bel

7 dagen per week bereikbaar
Trek aan de bel is bedoeld voor cliënten en ex-cliënten, maar ook voor naastbetrokkenen en mensen met andere vragen over of problemen met verslaving.

De telefoondienst heeft tijdelijk een beperkte bereikbaarheidsdienst van 7 dagen per week tussen 19.00 uur en 23.00 uur. De dienstverlening is gratis en anoniem.

Luisterend oor
Ervaringsdeskundige vrijwilligers, die kennis hebben van en ervaring met verslaving, bemensen de telefoon. De vrijwilligers bieden een luisterend oor. Ze kunnen de beller niet adviseren of verwijzen.
De vrijwilligers zijn bekend met de zorg die VNN biedt en weten welke andere maatschappelijke organisaties er zijn in het werkgebied van VNN.

Als je behoefte hebt aan een luisterend oor bij dreigende terugval in gebruik van verslavende middelen Trek dan aan de bel:  0800  020 27 21

De luisterlijn
Trek aan de Bel is tijdelijk alleen tussen 19.00 en 23.00 bereikbaar. Mocht je behoefte hebben aan een luisterend oor op de andere momenten, dan is de Luisterlijn wellicht een mooie aanvulling. De luisterlijn is er voor iedereen en is dag en nacht bereikbaar voor een vertrouwelijk gesprek, per telefoon, chat en mail. Met jaarlijks ruim 300.000 gesprekken is de Luisterlijn al 60 jaar de grootste organisatie in Nederland die emotionele steun op afstand biedt. Bel 0900-0767 of chat via  www.deluisterlijn.nl