• VNN en het Coronavirus. Ga naar vnn.nl/corona
  • Alert! In Nederland is hasj en wiet in omloop dat is vervuild met MDMB-4en-PINACA. Lees hier meer over de vervuilde cannabis.

Webinar 'Omgaan met het (drank)probleem van de ander'

Anoniem chatten

Drank. Drugs. Het maakt veel mensen ongelukkig en er gaan meer relaties aan kapot dan ons lief is. In de webinar gaat het over wat je kunt doen als naastbetrokkene van je partner die teveel drinkt en wat de valkuilen zijn.
De inhoud van de webinar is ook bedoeld voor ouders met volwassen kinderen bij wie het alcohol- of drugsgebruik uit de hand is gelopen.

Video: Webinar 'Omgaan met het (drank)probleem van de ander'

Drank. Drugs. Het maakt veel mensen ongelukkig en er gaan meer relaties aan kapot dan ons lief is. In de webinar gaat het over wat je kunt doen als naastbetrokkene van je partner die teveel drinkt en wat de valkuilen zijn. De inhoud van de webinar is ook bedoeld voor ouders met volwassen kinderen bij wie het alcohol- of drugsgebruik uit de hand is gelopen. Drank. Drugs. Het maakt veel mensen ongelukkig en er gaan meer relaties aan kapot dan ons lief is. In de webinar gaat het over wat je kunt doen als naastbetrokkene van je partner die teveel drinkt en wat de valkuilen zijn.