• Er zijn meerdere ecstasypillen ingeleverd bij verschillende testcentra van het Drugs Informatie en Monitoring Systeem (DIMS) die een zeer hoge hoeveelheid MDMA bevatten (meer dan 300 mg). Inname van een dergelijke hoeveelheid MDMA kan levensbedreigend zijn. Lees hier voor meer informatie. 

Werken als psychiater bij VNN: "ik leer elke dag"

Anoniem chatten
26 april 2022

Psychiater Corien ter Weeme vertelt in deze video over haar werk bij Verslavingszorg Noord Nederland. Na jaren haar eigen praktijk te hebben gehad, is ze blij dat ze nu in teamverband kan werken met andere disciplines. Ze combineert het somatische met het psychiatrische in haar baan en dat vindt ze erg interessant. Tenslotte heeft ze haar hart verloren aan de doelgroep.

Video: Werken als psychiater bij VNN: "ik leer elke dag"

Psychiater Corien ter Weeme vertelt in deze video over haar werk bij Verslavingszorg Noord Nederland. Na jaren haar eigen praktijk te hebben gehad, is ze blij dat ze nu in teamverband kan werken met andere disciplines. Ze combineert het somatische met het psychiatrische in haar baan en dat vindt ze erg interessant. Tenslotte heeft ze haar hart verloren aan de doelgroep. Psychiater Corien ter Weeme vertelt over haar werk bij Verslavingszorg Noord Nederland. Na jaren haar eigen praktijk te hebben gehad, is ze blij dat ze nu in teamverband kan werken met andere disciplines. Ze combineert het somatische met het psychiatrische in haar werk en dat vindt ze erg interessant. Tenslotte heeft ze haar hart verloren aan de doelgroep.