Webinar 'Hoe betrek je naasten bij de behandeling?'

Anoniem chatten
12 februari 2021

In de eerste lunchwebinar voor professionals van 2021 'Hoe betrek je naasten bij de behandeling?' gaan Eric Blaauw, Gerjan Timmerman en Douwe Nauta in op het onderwerp 'naasten'. In iets meer dan een half uur bespreken ze het belang van het betrekken van naasten, welke rollen naasten kunnen spelen, waarom zij vaak nog niet worden betrokken bij behandelingen in de gzz/verslavingszorg en het boek 'Verslaving in Context'.  

Deze webinar is interessant voor professionals in de verslavingszorg, de ggz en de zorg in brede zin. De meeste cliënten hebben immers naasten. Als het niet gaat om familie, dan gaan het wel om een partner of vrienden/kennissen. De impact van verslaving raakt niet alleen de cliënt, maar ook de omgeving.

Video: Webinar 'Hoe betrek je naasten bij de behandeling?'

In de eerste lunchwebinar voor professionals van 2021 'Hoe betrek je naasten bij de behandeling?' gaan Eric Blaauw, Gerjan Timmerman en Douwe Nauta in op het onderwerp 'naasten'. In iets meer dan een half uur bespreken ze het belang van het betrekken van naasten, welke rollen naasten kunnen spelen, waarom zij vaak nog niet worden betrokken bij behandelingen in de gzz/verslavingszorg en het boek 'V... In deze webinar voor zorgprofessionals geven Eric Blaauw, Gerjan Timmerman en Douwe Nauta informatie over: - Het boek ‘Verslaving in Context’ - Het betrekken van naasten: waarom zo belangrijk? - Beren op de weg - Belangrijke lessen uit wetenschap/praktijk