Ik wil hulp

Anoniem chatten

Ik wil hulp

Je zoekt hulp voor je gebruik van alcohol, drugs of voor je game- of gokgedrag? Goed dat je deze stap zet! Bij VNN zijn verschillende mogelijkheden voor hulp. Hieronder staat een schema dat je stap voor stap uitlegt hoe je je kunt aanmelden voor hulp bij VNN. 

Hoe werkt de aanmelding bij VNN

Contact Eenmalig adviesgesprek Aanmelden voor hulp VNN belt u om een datum af te spreken voor het intakegesprek Intakegesprek op een VNN locatie Start behandeling

Zorgkaart Nederland

We zijn benieuwd hoe je de zorg bij VNN hebt ervaren. 
Deel je ervaring op
Zorgkaart Nederland

“De niet-veroordelende opstelling van mijn begeleider.” Robert weet zeker dat dat een van de belangrijkste dingen was die hem van zijn verslaving aan alcohol én roken heeft afgeholpen. “Plus mijn doelbewuste visualisatie van het akelige sterfbed dat mij stond te wachten als ik zou blijven roken.” In september 2017 ging Robert (40) in behandeling bij VNN om van zijn to...

Lees meer

Rechten van cliënten

Een belangrijk recht van cliënten - en van groot belang - is het recht op informatie. Iedere cliënt heeft recht op deskundige informatie over de verslaving waarvoor hij hulp vraagt en over de behandeling of begeleiding. Die informatie heb je nodig om te kunnen beslissen over je zorgplan. Want daarover moet je toestemming geven. Zonder je toestemming mag het zorgplan niet uitgevoerd worden.

Om deskundige hulp te kunnen geven, vragen wij van je als cliënt je behandelaar duidelijk en volledig te informeren. Zo vragen wij van je de adviezen van de behandelaar op te volgen en afspraken na te komen.

Zie ook de informatie op de pagina Privacyverklaring van VNN.