Straathoekwerk

Anoniem chatten

Pand 6 in Sneek

Pand 6 is een inloopvoorziening in Sneek en is een onderdeel van het straathoekwerk van VNN. Straathoekwerk biedt ondersteuning en waar nodig begeleiding op verschillende levensgebieden.

Voor wie is het bedoeld?

In Pand 6 komen mensen die verslaafd en/of dak- en thuisloos zijn. Bezoekers kunnen vrijblijvend en zonder afspraak binnenlopen.

Wat biedt Pand 6?

In Pand 6 kan men gebruik maken van verschillende faciliteiten, zoals: douche, wasmachine, krant, telefoon en computer. Mensen die hun drugs injecteren, kunnen hun spuiten hier omruilen voor schone. Ook kunnen mensen gratis condooms afhalen.

In sommige gevallen kan men dit adres tijdelijk gebruiken als briefadres. Het is handig om hiervoor eerst even te bellen, om te kijken of je aan de voorwaarden voldoet. Daarna plannen we een gesprek met je in.

Daarnaast kun je langskomen voor een bakje koffie en een praatje. De medewerkers geven praktische adviezen, op gebied van financiën en wonen bijvoorbeeld. Ook kunnen ze je doorverwijzen naar zaken als begeleiding, behandeling, dagbesteding en schuldhulpverlening.

Wat zijn de openingstijden?

Maandag en woensdag en vrijdag van 8.30- 13.30.
Op dinsdagen en donderdagen zijn we digitaal en per afspraak bereikbaar.

Waar vind ik Pand 6?     

De Kleine Palen 6, Sneek.
Telefoonnummer  (0515) 42 56 54
Asli: 06 30 19 72 99
Martin: 06 51 56 56 86.