Wat kan VNN voor jou betekenen? Uitgelegd in 3 minuten

Anoniem chatten
21 juni 2021

Je bent bekend met VNN, maar je weet niet precies wat we allemaal doen? Dat is niet heel vreemd. We zijn een grote organisatie en doen ontzettend veel: van preventie en voorlichting tot behandeling en van het testen van uitgaansdrugs tot het doen van wetenschappelijk onderzoek. Dit doen we voor jong en oud en zowel voor mensen met een verslaving als hun naasten (familie en vrienden).

Om je niet te vervelen met een lange, saaie tekst, hebben we besloten een animatie te laten maken. In onderstaande video leggen we precies uit wat we allemaal doen en voor wie we dit doen. 

De animatie is gemaakt door Chiel Aaij, van Aaijmotion.

Video: Nieuwe animatie legt uit wat VNN allemaal doet

Je bent bekend met VNN, maar je weet niet precies wat we allemaal doen? Dat is niet heel vreemd. We zijn een grote organisatie en doen ontzettend veel: van preventie en voorlichting tot behandeling en van het testen van uitgaansdrugs tot het doen van wetenschappelijk onderzoek. Dit doen we voor jong en oud en zowel voor mensen met een verslaving als hun naasten (familie en vrienden). Om je niet... Deze animatie vertelt wat Verslavingszorg Noord Nederland allemaal doet, wie er terecht kan en wat mensen kunnen verwachten van hulp, ondersteuning of behandeling. VNN helpt niet alleen mensen met een verslaving, maar ook hun naasten (familie/vrienden). VNN werkt samen met ziekenhuizen, huisartsen, ggz-instellingen, politie en andere organisaties om zoveel mogelijk mensen te bereiken.