• Er zijn meerdere ecstasypillen ingeleverd bij verschillende testcentra van het Drugs Informatie en Monitoring Systeem (DIMS) die een zeer hoge hoeveelheid MDMA bevatten (meer dan 300 mg). Inname van een dergelijke hoeveelheid MDMA kan levensbedreigend zijn. Lees hier voor meer informatie. 

'Beter omgaan met een verslaafde partner'

Anoniem chatten
9 januari 2020

Verslaving kan iedereen overkomen. Dit filmpje is bedoeld voor naasten die in de directe omgeving te maken hebben met iemand met een verslaving. De animatie geeft visie op verslaving en roept bij naasten herkenning en erkenning op.

Video: 'Beter omgaan met een verslaafde partner'

Verslaving kan iedereen overkomen. Dit filmpje is bedoeld voor naasten die in de directe omgeving te maken hebben met iemand met een verslaving. De animatie geeft visie op verslaving en roept bij naasten herkenning en erkenning op. Verslaving kan iedereen overkomen. Dit filmpje is bedoeld voor naasten die in de directe omgeving te maken hebben met iemand met een verslaving. De animatie geeft visie op verslaving en roept herkenning en erkenning op. Het filmpje is geschikt voor partners, kinderen, ouders en andere naasten van mensen met een verslaving. 

Het filmpje is geschikt voor partners, kinderen, ouders en andere naasten van mensen met een verslaving.

Zie verder voor meer informatie over Omgaan met verslaving