Gezinskliniek De Borch

Anoniem chatten

De Borch is een kliniek voor de behandeling van gezinnen waarvan de ouders een verslaving hebben en kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar. Ook is er plaats voor zwangeren, met of zonder partner. Er zijn zit- en slaapkamers per gezin en een gezamenlijke woon/eetkamer. In de grote tuin bij het huis kunnen de kinderen veilig spelen. In het pand is een crèche voor de kinderen die nog niet naar school gaan. De oudere kinderen gaan naar de naastgelegen basisscholen de OBS Ter Borchschool of naar CBS De Rietzanger in Eelderwolde.

Voor opname

Voor opname in De Borch moet je eerst lichamelijk ontwennen. Dit afkicken gebeurt in de VNN kliniek Vossenloo in Eelde.
Omdat er in deze kliniek geen plaats is voor kinderen, moet je voor deze periode dat je daar bent een plek voor je kinderen vinden. Vaak is dat bij de familie.Lees ook het verhaal van Jeroen en Cynthia die samen met hun zoon werden opgenomen in de gezinskliniek.

Verslaafde moeder in gezinskliniek De Borch

Cindy vertelt openhartig over haar verslaving en het afkicken in VNN-gezinskliniek De Borch. In deze verslavingskliniek werd ze samen met haar kindje opgenomen.

Voorlichtingsbijeenkomst

Voordat je opgenomen wordt in één van onze verslavingsklinieken, kun je eerst een voorlichtingsbijeenkomst bijwonen. Daar vertellen we je graag meer en kun je al je vragen stellen. Neem gerust contact op als je nog vragen hebt over een opname in een kliniek van VNN verslavingszorg. 

Gezinskliniek De Borch

Borchsingel 43
9766 PP Eelderwolde
088 234 33 00

Je kunt je vraag ook stellen op het contactformulier Stel een vraag