VNN beantwoordt je vragen via adviesgesprekken: video

Anoniem chatten
6 juli 2021

Nieuwe video over de adviesgesprekken van afdeling Preventie

Veel mensen denken bij verslavingszorg meteen aan het ergste, maar we zijn er ook voor mensen die niet verslaafd zijn. Voor mensen die vragen hebben of niet goed weten of bepaald gedrag een probleem is. Zo bellen veel ouders ons omdat ze zich zorgen maken om het gamegedrag van hun kind, bijvoorbeeld. En mensen die niet zeker weten of hun partner nu te veel drinkt of niet.

VNN heeft experts in dienst die veel weten over alcohol, drugs, roken, gamen, gokken en social media en goed weten hoe je daarmee om kunt gaan. Deze experts hebben verschillende achtergronden qua opleiding, zijn altijd minimaal hbo-geschoold en hebben veel mensen geholpen met dezelfde vragen als jij.

In onderstaande video leggen we je uit hoe de gesprekken precies werken en hoe we mensen als jij verder helpen met advies.

Het nummer waarop je ons kunt bereiken is: 088 234 34 34.

Video: VNN beantwoordt je vragen via adviesgesprekken: video

Nieuwe video over de adviesgesprekken van afdeling Preventie Veel mensen denken bij verslavingszorg meteen aan het ergste, maar we zijn er ook voor mensen die niet verslaafd zijn. Voor mensen die vragen hebben of niet goed weten of bepaald gedrag een probleem is. Zo bellen veel ouders ons omdat ze zich zorgen maken om het gamegedrag van hun kind, bijvoorbeeld. En mensen die niet zeker weten of ... Maak je je zorgen om je alcohol- of drugsgebruik? Of ken je bijvoorbeeld iemand die veel gokt of gamet en heb je daar vragen over? Dan kun bij ons terecht voor advies. Wij zijn Verslavingszorg Noord Nederland en wij geven telefonisch en persoonlijk advies via onze adviesgesprekken. In deze video leer je meer over hoe dat precies werkt.