Ervaringen van medewerkers

Medewerkers over werken bij VNN

Onze medewerkers vertellen graag hoe het is om te werken voor VNN. Lees hieronder de verhalen en bekijk de filmpjes. Wekt het je interesse? VNN is altijd op zoek naar goede professionals. Neem voor meer informatie over vacatures, of gewoon voor een laagdrempelig gesprek, contact op met P&O via werving@vnn.nl. Je kunt ons ook bereiken via LinkedIn.

We werken in een multidisciplinair team, met goede vertegenwoordiging vanuit verschillende disciplines. Dat is door de complexiteit van veel cliënten ook wel nodig. Het multidisciplinaire maakt het mogelijk om alle kanten van een probleem - en de juiste oplossing - te belichten en je eigen blinde vlekken weg te werken. In de verslavingszorg in het algemeen en in de forensische verslavingszorg in het bijzonder is dit essentieel.
Michel van Stijn, psychiater bij de forensische polikliniek

Opleiding tot verpleegkundig specialist ggz

Sociaalpsychiatrisch verpleegkundige Nynke Wiersma deed de opleiding tot verpleegkundig specialist (GGZ-VS). Een GGZ-VS is vaak behandelverantwoordelijke en tegelijkertijd ook praktijkonderzoeker, initiator van innovatie en coach. Een pittige opleiding. Nynke vertelt in dit interview waarom het voor haar juist zorgde dat ze haar liefde voor het vak hervond. Nynke groeide op in Stadskanaal en be...

Meer weten over werken bij VNN? Bel of mail met onze collega’s van Werving & Selectie

088 23 434 34
/