• VNN en het Coronavirus. Ga naar vnn.nl/corona
  • Alert! In Nederland is hasj en wiet in omloop dat is vervuild met MDMB-4en-PINACA. Lees hier meer over de vervuilde cannabis.

Medewerkers over VNN

Medewerkers over werken bij VNN

VNN-medewerkers vertellen graag hoe het is om te werken voor VNN. Zie de verhalen en filmpjes van:

Ben je ook geboeid door hun verhalen? VNN is altijd op zoek naar goede professionals. Neem voor meer informatie over vacatures contact op met P&O via werving@vnn.nl 

Een oriënterend gesprek behoort natuurlijk ook tot mogelijkheden of benader een van onze professionals via LinkedIn.

Een medewerker over werken bij VNN

Michel van Stijn, psychiater forensische poli VNN

We werken in een multidisciplinair team met goede vertegenwoordiging vanuit verschillende disciplines binnen het vakgebied. Dat is door de complexiteit ook wel nodig. Dit maakt het mogelijk om alle kanten van een probleem goed te kunnen bekijken en je eigen blinde vlekken kunnen zo mooi weggewerkt worden. In de verslavingszorg in het algemeen en de forensische verslavingszorg in het bijzonder is in een team werken essentieel.

Werken als psychiater bij VNN

Filmpje met Surja Nannan Panday - 3 minuten

Psychiater VNN: 'Je werkt met mensen en niet alleen met richtlijnen en diagnoses.' Psychiater Surja Nannan Panday werkt bij VNN en in dit filmpje gaat hij in op de vragen: - Hoe is het om met mensen met een verslaving te werken? - Wat maakt dit werk zinvol? - Hoe belangrijk zijn collega’s in dit werk? - Wat is het speciale van VNN als organisatie?

Werken als psychiater bij VNN

Filmpje met Folkert Veentjer - 2.18 minuten

'Er zit vrijwel altijd psychiatrische problematiek achter een verslaving.' Psychiater Folkert Veentjer maakte een overstap van de reguliere psychiatrie naar de verslavingszorg. In 2015 begon hij als psychiater bij Verslavingszorg Noord Nederland. In de film vertelt Folkert over zijn werk en over de cliënten op zijn spreekuur.