Minder drinken als voornemen? Doe mee aan IkPas!

maandag 30 januari 2017

Minder drinken... Had u net als vele anderen dit als voornemen aan het begin van 2017? En is hier minder terecht van gekomen dan u wellicht had gewild? Of is het u wellicht helemaal niet gelukt? Dat is niet erg. Een frisse start maken kan op elk moment in het jaar. En zeker als u de lat niet te hoog legt. IkPas is een initiatief waarbij u dertig of veertig dagen stopt met drinken. Samen met vele anderen. Ga de uitdaging aan en ervaar wat een maand zonder alcohol met u doet! De actie start op 1 maart. 

Bewust worden van uw drinkpatroon
Veel mensen hebben onbewust een patroon aangenomen waarbij het vanzelfsprekend is dat ze vrijwel dagelijks één of twee glazen alcohol drinken. Door een maand geen alcohol te drinken wordt u bewuster van uw drinkpatroon en geeft u uzelf de kans om vastgeroeste patronen te doorbreken. Kortom: u zult ervaren dat u zelf een keuze heeft als het gaat om het nuttigen van alcohol.

Voordelen van een maand niet drinken

Veel deelnemers van de eerste twee edities van IkPas hebben ervaren dat ze zich een stuk beter voelen wanneer ze niet drinken. Ze voelen zich fitter en scherper, slapen beter, vallen af en hun huidconditie is verbeterd.

40 of 30 dagen stoppen met drinken
De 40 dagen actie loopt van woensdag 1 maart 2017 tot en met zondag 9 april 2017.

De 30 dagen actie beslaat bijna een maand en begint altijd op 1 maart, de start valt dus samen met de start van de 40 dagen actie. De laatste dag is dan donderdag 30 maart.

Liever professionele begeleiding?
Wilt u liever professionele begeleiding bij het minderen of stoppen met drinken? Dan kunt u uiteraard bij Novae (submerk van VNN) terecht via www.novae.nu. 

Meer informatie en aanmelden Voor meer informatie over IkPas en om u aan te melden kijkt u op www.ikpas.nl