Sportproject in Marum

Anoniem chatten

13 maart 2018

Sportproject voor jongeren in Marum
In samenwerking met CJG-Westerkwartier, jongerenwerk SPiNN en Verslavingszorg Noord Nederland komt de gemeente Marum met een nieuw sportproject! Het sportproject is speciaal voor jongeren in de gemeente Westerkwartier. 

Waarom Sport Springplank project Marum?
Soms lukt het even niet om in beweging te komen. Het voelt alsof je geen reden hebt om uit je bed te komen. Allerlei problemen kunnen hier invloed op hebben. Soms kan het helpen over deze problemen te praten, soms heb je hier ook geen zin in. Door middel van sport hopen wij jongeren zoals jij te kunnen helpen om weer wat structuur te krijgen, zich weer fit te voelen en nieuwe mensen te leren kennen. Natuurlijk is er ruimte om aan problemen te werken of hierover te praten, maar wij vinden samen bewegen, lol maken en een team vormen ook belangrijk.

Voor wie?
Jongeren van 14 t/m 24 jaar, wonend in de gemeente Westerkwartier.

Wat is het?
Woensdagavond vanaf 18:00 uur tot 20:00 uur sporten. We gebruiken sport om jou in je kracht te zetten en te helpen nieuwe talenten te ontdekken, maar ook om gewoon lekker fit te worden en te bewegen. 

Waar gaan we sporten?
We verzamelen voor de deur bij sporthal de Holten te Marum, Hoornweg 46 te Marum. Starten om 18:00, graag om 17:45 aanwezig op de woensdagavond. Neem sportkleding en handdoek mee. 

Kosten?
Voor het mee sporten en zo nu en dan fitnessen en activiteiten zijn geen kosten.

Heb je geen sportkleding, neem dan contact op met Lucas Dijk. 

Naast sporten kunnen wij ook helpen met andere dingen waar je mee zit. Wij willen best meedenken over dagbesteding, hulpverlening, school noem maar op. Mocht je vragen hebben of je aan willen melden voor het sporten, neem gerust contact met ons op. Niet omdat het moet, maar omdat het mag en kan !

Lucas Dijk dijk@spinn.nl 0612636017
Richard Akkerman r.akkerman@vnn.nl 06-23928019