Zet uw alcoholgebruik op pauze

Anoniem chatten

30 dagen niet drinken

31 januari 2018

Zet uw alcoholgebruik op pauze. Doe mee aan IkPas!

Heeft u Dry January gemist? Dat is niet erg. Een frisse start maken kan op elk moment in het jaar. En zeker als u de lat niet te hoog legt. IkPas is een initiatief waarbij u dertig of veertig dagen stopt met drinken. Samen met vele anderen. Zet uw alcoholgebruik op pauze en ervaar wat een maand zonder alcohol met u doet! U kunt starten op 14 februari of 1 maart. 

Bewust worden van uw drinkpatroon
Veel mensen hebben onbewust een patroon aangenomen waarbij het vanzelfsprekend is dat ze vrijwel dagelijks één of twee glazen alcohol drinken. Door een maand geen alcohol te drinken wordt u bewuster van uw drinkpatroon en geeft u uzelf de kans om vastgeroeste patronen te doorbreken. Kortom: u zult ervaren dat u zelf een keuze heeft als het gaat om het nuttigen van alcohol. 

Voordelen van een maand niet drinken
Veel deelnemers van de eerste edities van IkPas hebben ervaren dat ze zich een stuk beter voelen wanneer ze niet drinken. Ze voelen zich fitter en scherper, slapen beter, vallen af en hun huidconditie is verbeterd. 

40 of 30 dagen stoppen met drinken
De 40 dagen actie loopt van 14 februari 2018 tot en met 25 maart 2018.
De 30 dagen actie begint op 1 maart 2018 en loopt tot en met 30 maart 2018.

Liever professionele begeleiding?
Wilt u liever professionele begeleiding bij het minderen of stoppen met drinken? Neem dan contact met ons op of meldt u aan bij VNN.

Meer informatie en aanmelden
Voor meer informatie of als u zich wilt aanmelden: zie bij IkPas