Medewerkers over VNN

Medewerkers over VNN

Anoniem chatten

Medewerkers over werken bij VNN

Hieronder vertellen een aantal collega's hoe het is om te werken voor VNN. Ben je ook geboeid door hun verhalen? VNN is altijd op zoek naar goede professionals.

Neem voor meer informatie over vacatures contact op met Ingrid Mylius of Tineke Woudsma van team Werving & Selectie.
Een oriënterend gesprek behoort natuurlijk ook tot mogelijkheden of benader een van onze professionals via LinkedIn.

Surja Nannan Panday, psychiater
Video afspelen
Surja Nannan Panday
Werken als psychiater bij VNN | Surja Nannan Panday

Psychiater Surja Nannan Panday werkt bij VNN en in dit filmpje gaat hij in op de vragen: - Hoe is het om met mensen met een verslaving te werken? - Wat maakt dit werk zinvol? - Hoe belangrijk zijn collega’s in dit werk? - Wat is het speciale van VNN als organisatie?

Raisa Thybaut, verslavingsarts
Video afspelen
Raisa Thybaut
Verslavingsarts bij VNN | Raisa Thybaut

Interesse in het vak van verslavingsarts? In dit filmpje vertelt Raisa Thybaut over haar loopbaan bij VNN en over haar opleiding MIAM (Master in Addiction Medicine).

Werken als verslavingsarts bij VNN
Video afspelen
Anita Veenema
Werken als verslavingsarts bij VNN | Anita Veenema

Anita Veenema werkt als verslavingsarts bij Verslavingszorg Noord Nederland. Ze werkt onder andere op de Heroïne Behandel Unit in Leeuwarden. Het filmpje geeft een korte schets van haar werk. 

Werken als psychiater bij VNN
Video afspelen
Folkert Veentjer
Werken als psychiater bij VNN | Folkert Veentjer

Psychiater Folkert Veentjer maakte een overstap van de reguliere psychiatrie naar de verslavingszorg. In 2015 begon hij als psychiater bij Verslavingszorg Noord Nederland. In de film vertelt Folkert over zijn werk en over de cliënten op zijn spreekuur.

Werken als klinisch psycholoog bij VNN
Video afspelen
Wim Jan Trugg
Werken als klinisch psycholoog bij VNN | Wim Jan Trugg

Wim Jan Trugg werkt bij Verslavingszorg Noord Nederland. Hij werkt als klinisch psycholoog en psychotherapeut op de Polikliniek van VNN in Groningen. In het filmpje vertelt Wim Jan over zijn werk.

GZ-psycholoog
Video afspelen
Berber Damstra
Werken als GZ-psycholoog bij VNN | Berber Damstra

Berber Damstra werkt bij VNN als GZ-psycholoog. In het filmpje vertelt ze over haar werk en haar opleiding.

Anouk Smilde | GZ-psycholoog VNN
Anouk Smilde

VNN biedt beide: geestelijke gezondheidszorg én verslavingszorg Voordat ik met VNN in aanraking kwam, was verslavingszorg een soort niemandsland voor me. Ik was al  enige tijd werkzaam in de geestelijke gezondheidszorg in verschillende organisaties en vanuit verschillende functies. Daarin ben ik weinig verslaving tegen gekomen. Als in; er werd weinig mee gedaan....

Lees meer
Douwe Nauta | Verpleegkundig specialist GGZ en zorgpadregisseur Jeugd
Douwe Nauta

“Al tijdens mijn sollicitatie merkte ik al in een heel andere wereld te belanden dan de GGZ”  Sinds 2005 werk ik bij VNN. Tijdens de sollicitatie merkte ik al in een heel andere wereld te belanden dan de GGZ. Het kwam in eerste instantie ‘softer’ over dan wat ik gewend was. Mijn loopbaan begon ik na een verpleegkundige beroepsoplei...

Lees meer