Contact

Algemene telefoonnummer van VNN
Bel 088 - 234 34 34 (u belt met lokaal tarief). Dit telefoonnummer is 24 uur per dag bereikbaar.
Als u een verwijzing van uw huisarts heeft, kunt u zich rechtstreeks aanmelden voor hulp.

Poliklinieken en klinieken
Bent u al in behandeling en wilt u iets doorgeven aan uw behandelaar of het adres opzoeken? Bij VNN in de buurt staan alle gegevens van de locaties van VNN in Friesland, Groningen en Drenthe. 

Consultatiedienst voor artsen
Huisartsen, bedrijfsartsen en medisch specialisten kunnen 24 uur per dag, 7 dagen in de week, een verslavingsarts consulteren over hun patiënten. Zie verder bij consultatiedienst

Voorlichting & preventie
Voor een ouderavond, training & nascholing of een adviesgesprek kunt u contact opnemen met een medewerker van Voorlichting&Preventie. Zie verder bij de adressen van Voorlichting&Preventie

Pers
Journalisten kunnen contact opnemen met de afdeling Communicatie of het algemene nummer van VNN 088 - 234 34 34 voor persvragen, interviews, beeld- of geluidopnames.

Klachten
VNN wil goede en veilige zorg bieden. Bent u ergens ontevreden over, neem dan vooral contact met ons op. Op deze website staat hoe wij omgaan met klachten.

Vragen van scholieren en studenten
We krijgen veel vragen van scholieren en studenten over alcohol en drugs. De informatie is te vinden bij rubriek Meer weten over Daar zijn antwoorden te vinden op de vragen over drugs, alcohol, gamen, verslaving etc.
Zie ook bij Werkstuk maken